HOAS rakentaa täällä Pääkaupunkiseudulla kaikkiin asuntoihinsa laajakaistaverkon. Tai eihän sitä HOAS rakenna, vaan HOAS on ostanut palvelut Jippiiltä, joka tulee myös tarjoamaan internetyhteyden. Niin eihän se Jippii sitä verkkoa näihin huoneisiin asenna, vaan tämä ex-Saunalahti on antanut asentamisen Sähköpalvelu Timo Kurki Oy:lle, jonka asentajat hoitavat sitten kytkemisen.

HOAS ilmoitti viime kesänä että tänne Kivikkoon valmistuu yhteys syksyyn mennessä. Loppukesästä takaraja tarkennettiin syyskuun loppuun. Syyskuussa HOAS ilmoitti piuhojen tulevan seinään lokakuun loppuun mennessä. Marraskuussa HOASin sivuilta löytyi ilmoitus, että verkko on valmis vuoden loppuun mennessä.

Tammikuun 2001 lopussa sitten vihdoin postiluukusta tipahti lappu, jossa ilmoitettiin että asennustyöt alkavat viikolla 4 ja asukkaiden tulisi siirtää huonekalut metrin päähän seinistä. Soitin heti seuraavana aamuna lapussa olleeseen numeroon ja innostuneena kyselin, että mille seinälle teen tilaa pistokkeen asennusta varten. No, asentaja palautti minut sitten maan pinnalle kertomalla että he ehtivät minun rappuuni asti vasta viikkojen päästä. Vihdoin sitten maaliskuun alussa huomasin että kaapelikela oli raahattu jo porraskäytävään ja seuraavana aamuna heräsin kiviporan ihanaan ääneen. Paluu todellisuuteen oli kuitenkin tyly, kun kuulin että vaikka asennukset talossa saadaan pian valmiiksi, ei yhteys tule kuitenkaan toimimaan vielä pitkään aikaan. Talo ei nimittäin ole vielä runkoverkossa, eikä Jippiitä kiinnosta ruveta kaivamaan kaapeliojaa jäiseen maahan. Näillä näkymin siis kaapeli kaivetaan kesällä, joten pääsen päivittämään näitä sivuja kotikoneelta käsin ehkä jo syksyyn mennessä.