Tuoreessa väitöstutkimuksessa todetaan ravintolaruuan olevan rasvaista. Kuulemma à la carte-listalta löytyy yhä liikaa rasvaa ja proteiineja.

Mitä väliä!

Silloin harvoin kun pääsee ravintolaan syömään, niin ei silloin tarvitse piitata onko ruuassa rasvaa ja suolaa. Pääasia, että ruoka maistuu. Se on sama asia kun jouluruuankin kanssa. Terveyden kannalta on ihan sama mitä syöt joulun ja uudenvuoden välissä. Tärkeintä on se, mitä syöt ne 51 viikkoa siinä uudenvuoden ja joulun välissä.

Toivottavasti mikään terveysviranomainen ei nyt saa päähänsä alkaa pakkokeinoin säätelemään ravintolaruokien rasvaprosentteja. Valitettava totuus on nimittäin se, että hyvän ruuan ainekset ovat voi, kerma, suola ja sokeri. Epäterveellistä - mutta niin hyvää!