PV:n komentaja ei nyt osaa päättää pitäisikö reserviä pienentää vai suurentaa. Nyt hän haluaisi naisetkin kutsuntoihin. No, ei siitä sen enempää, mutta menkääs katsomaan ko. uutisen kommenttiosioon, kuinka mies itkee.

Voi voi kun se on niin kauheaa kun miehet joutuu käymään armeijan ja naisten ei tarvitse.
Voi voi kun se nyt on kauhean eriarvoistavaa. Kyllä nyt on saatava naisille synnytyspakko kun miehet joutuva puolestaan sinne kauheaan sotaväkeen.

Saatana. Kyllä tuollaisille "tytöille" pitäisi laittaakin hame päälle ja vapautus asepalveluksesta. Se on kuulkas niin, että sitä synnyttämiseen kykenevää sukupuolta ei kannata laittaa taisteluihin, jos kansakunnan olemassaolo halutaan varmistaa. Naisille kyllä löytyy sodan aikana ihan riittävästi siviiliyhteiskunnan ylläpitotehtäviä. Halukkaillehan on mahdollisuus naisten vapaaehtoiseen varusmiespalvelukseen ja hyvä niin, mutta turhaa sinne on kaikkia naisia laittaa.

Mahdollisimman monelle miehelle sotilaskoulutus on kuitenkin syytä antaa. Valitettavasti me nyt satumme sijaitsemaan sellaisessa kohtaa karttaa, että kenenkään selän taakse emme voi piiloutua. Vaikka sodanajan joukoja näennäisesti pienennettäisiinkin, eikä kaikille koulutetuille löytyisi nimellistä SA-sijoitusta rauhan aikana, ei silti kannata luopua yleisestä asevelvollisuudesta. Niitä tehtäviä ja sijoituksia alkaa nimittäin sotatoimien alettua vapautumaan hyvää vauhtia, ja silloin on hyvä että koulutettuja on alun perin enemmän kun organisaatiossa on nimellisvahvuus.