Oikeusministeriö varautuu vihapuheisiin valtuustossa

Ehkä oikeusministeriössä pelätään, että Halla-aho ehdottaa Vuosaareen siirtyviltä satamatoiminnoilta vapautuvien alueiden kaavoittamista keskitysleireiksi. Espoossa puolestaan pelkona on kaiketi että Lahtisen Teemu ehdottaa Ämmässuon jätteenpolttolaitoksen käyttämistä "lopullisen ratkaisun" toteuttamiseen. Tällaiset ehdotuksethan voivat vaikka mennä läpi jos valtuustojen puheenjohtajat eivät ole koulutettu tunnistamaan vihapuheita!

Perusteet ovat kyllä oudot:

Brax sanoo, ettei kyse ole välttämättä vain ja ainoastaan perussuomalaisten joistakin ehdokkaista tai nyt jo valituista vaan maahanmuuttovastaisuutta on monissa muissakin puolueissa.

Tässähän annetaan nyt ymmärtää, että maahanmuuttovastaisuus olisi viharikos. Minä kun kuvittelin että maahanmuuttopolitiikka on politiikkaa siinä missä muukin politiikka. Kyllä minä sen ymmärrän, että valtuutettu ei saa mennä ehdottamaan keskitysleirejä Katajanokalle tai polttouuneja Pohjois-Tapiolaan, mutta jos edes maahanmuuttopolitiikkaa ei saa kritisoida, niin on sen nyt stna kumma.

Kävikö tässä nyt niin, että tyhmä kansa äänesti taas väärin. Braxilla ja muilla vihreillä taitaakin olla haaveena kansan vaihtaminen?