Vihreä Lanka lehdestä on tehty tutkintapyyntö.

Ihan hauska veto ja osoittaa että sopivasti tahallaan väärinymmärtämällä voi tutkintapyyntöjä tehdä mistä vaan.

Silti mielestäni olis riittänyt ihan hyvin oheisen tekstin julkaisu blogissa ilman että tuota tutkintapyyntöä olisi oikeasti toimittanut poliisille. Alkaa pikkuhiljaa kypsyttämään tämä kun tutkintapyyntöjä ja rikosilmoituksia viuhuu puolelta toiselle.

Viimeaikainen uutisointi on saanut ajattelemaan, että on ihmisiä jotka ovat vasta eilen löytäneet internetin ja nyt he kauhistelevat sitä kuinka siellä voi joku sanoa jotain jopa rumasti. Silloin kun minä aloin nettiä käyttämään se oli kuin villi länsi jota kukaan ei säädellyt. Jos jollain sivulla oli tekstiä josta ei pitänyt, niin sitten sinnehän ei ollut pakko mennä sitä lukemaan. Samaten vielä muutama vuosi sitten netinkäyttäjät ymmärsivät että sinne voi kuka tahansa kirjoittaa mitä paskaa vaan, eikä sitä kannata ottaa niin vakavasti. Nyt netissä pyörii ihmisiä jotka eivät osaa sitä lukea, eivätkä ymmärrä että esim jonkun Suoli24:n keskustelupalstat ja seppolehtojen tuotanto on jätettävä omaan arvoonsa.

Netti on netti, eikä yksityisten ihmisten puheista kannata niin piitata. Se on sitten asia erikseen, kun aletaan oikein valtakunnallisissa sanomalehdissä ja TV-lähetyksissä esittämään tahallisia valheellisia vääristelyjä ja valheita.