Hairahduin tässä päivänä eräänä Radio Suomen taajuudelle ja huomasin, että siellähän on aivan loistavia keskustelu- ja ajankohtaisohjelmia, eikä matala miesääni huikkaa joka väliin kanavan soittavan "rohkeasti suosituinta musiikkia". Eipä toki olis aihettakaan, nimittäin Radio Suomi ei tosiaankaan soita suosituinta musiikkia. Tai ei ainakaan sellaista musiikkia jota minä suosin.

Siinä kotimaista iskelmää kuunnellessani tulikin sitten mieleeni, että yleisradiohan on taas tekemässä muutoksia radiokanavillaan. RadioMafia saa mennä ja sen tilalle tulee nykyistäkin vielä nuoremmale kuulijakunnalle tarkoitettu kanava. Ilmeisesti RadioMafiasta tulee nyt sitten lastenkanava joka soittaa Frööpelin Palikkoja nonstoppina, sillä nykyisestä tasosta jos mennään vielä lapsellisempaan, ei muuta vaihtoehtoa ole.

Onko muka tosiaankin niin, että ainoastaan keski-ikäiset haluavat kuulla radiostaan uutisia, ajankohtaisohjelmia ja hyviä keskusteluohjelmia? Näin voisi ainakin päätellä Radio Suomen soittaman musiikin perusteella. Mafiallahan on toki jonkinlaisita ajankohtaisohjelmaa (Pressiklubi) päivällä jossa on ihan hyviäkin juttuja, mutta minkä helvetin takia välimusiikkina soi Apulantaa, hiphoppia tai muuta sontaa. Olenkohan minä ainoa joka haluaisi kanavan älykkäille ja fiksuille nuorille aikuisille? Haluaisin kanavan joka lähettää hyviä uutis- ja ajankohtaisohjelmia, mutta soittaisi iskelmän, punkin, räpin tai mättöhevin sijasta hyvää ulkomaista ja kotimaista poppia, rokkia, dancea ja trancea.

Olenko muka tosiaankin yksin toiveeni kanssa? Eiköhän nyt nousta kaikki nuoret fiksut aikuiset barrikaadeille ja vaadita itsellemme vihdoinkin täydellinen radiokanava! Ilmoittaudunkin täten vapaaehtoiseksi ryhtymään ko. uuden ja uljaan kanavan kovapalkkaiseksi ohjelmajohtajaksi.