Pääministerimme on avannut suunsa:

- Äänestäjillä ei saa olla sellaista illuusioita, että he saavat ilmaista ulkomaalaisvihamielisyytensä vaaleissa esimerkiksi perussuomalaisia äänestämällä, Vanhanen sanoo lehdelle.

Okei, oletetaan nyt sitten että meiltä löytyy merkittävä sakki ihmisiä jotka oikein vihaavat ulkomaalaisia heidän ulkomaalaisuutensa vuoksi. Eli siis ovat ihan oikeita rasisteja. Jos "ulkomaalaisvihamielisyyttä" ei saa ilmaista äänestämällä vaaleissa, niin mikähän olisi Vanhasen mielestä sitten heille parempi keino? Päänahka paljaaksi, pilottitakki päälle ja kadulle riehumaan?

Pääministeri toivoo myös, etteivät poliitikot kuvaa maahanmuuttoa uhaksi, vaan mahdollisuudeksi ja välttämättömyydeksikin väestöltään vanhenevassa Suomessa. Puheet esimerkiksi hallitsemattomista siirtolaisvirroista on Vanhasen mukaan lopetettava.

Varmasti helpottaisi pääministerin hommia kun voisi määrätä mitä muut poliitikot saavat puhua ja mitä ei. Matti hei, se ei nyt vaan toimi niin. Minäkin piensijoittajana toivoisin etteivät poliitikot kuvaisi taantumaa uhaksi vaan mahdollisuudeksi ja välttämättömyydeksi. Puheet hallitsemattomista lomautus- ja irtisanomisvirroista tulisi lopettaa.