Voi hyvää päivää taas! Eikös televisiossa paras prime time aika ole klo 20 - 21? Niin minä olen ainakin tähän asti luullut. Ilmeisesti olen kuitenkin täysin väärässä, koska eihän kukaan TV-johtaja voi olla niin tyhmä että lähettää parhaaseen katseluaikaan uusintana kotimaista saippuasarjaa. MTV3 kuitenkin lähettää kesän ajan Salattuja Elämiä uusintana juuri tuohon aikaan. Ei mulla toki itse sarjaa vastaan ole mitään, mutta miksi sen uusinnoille pitää tuhlata paras katseluaika? Toki kesällä voi tehdä paljon muutakin kun katsoa TV:tä, mutta kun tämä Suomen kesä tuppaa tarjoamaan muutakin kun aurinkoa ja lämpöä. Varsinkin tästä tulevasta kesästä on oman ennusteeni mukaan tulossa kylmä ja sateinen. Ennustukseni perustuu arvaukseen.

MTV:n kesäohjelmistossa on kyllä hyviäkin ohjelmia, mutta ne tulevat kaikki joskus puolilta öin. Eipä houkuttele katsomaan, kun aamulla on oltava seitsemältä virkeänä töissä. Jos saisin päättää, muuttaisin Maikkarin ohjelmakarttaa siten, että vaihtaisin myöhäisillan hyvät ohjelmat klo 20-21 esityspaikalle ja Salkkarien uusinnat yöhön. Veikkaisin että niihin saisi paremmin myytyä mainoksiakin. Salkkari-uusintojen esityspaikka näyttäisi siis ensi viikolla (vko 22) seuraavalta:

MA:	Lone Gunmen
TI: The X-files (Salaiset kansiot)
KE: Practice (Oikeus ja kohtuus)

MTV3:n loppuviikon ohjelmatarjonta viikolla 22 onkin sitten jo niin surkeaa, ettei tällaisella vaihdolla enää tilannetta pysty parantamaan.

Onneksi asun kiinteän piuhan päässä, niin ei tarvitse kitua kotimaisten TV-kanavien tarjonnan alla.