Ruukinmatruuna kirjoittaa vihaisista aasialaismiehistä, ja siitä miksi he ovat vihaisia.Syy on yksinkertainen:
Aasiassa tytöt on nähty rasitteena, ja Kiinan järjetön yksilapsipolitiikka on johtanut tyttölasten murhiin ja selektiivisiin abortteihin, ja tuottanut valtavan miesylijäämän. Toisaalta myös interklustraalisissa suhteissa itämaiset naiset suosivat parinvalinnassaan länsimaisia (indo-europidisia) miehiä. Ilmiö on sama kuin miksi indo-europidiset naiset ovat lääpällään afro-niloottisiin miehiin: naiset arvostavat parinvalinnassaan enemmän lihaksia kuin aivoja. Naiselle siis fyysisellä suorituskyvyllä ja miehen testosteronimäärällä on enemmän merkitystä kuin hänen aivolihaksellaan.

Älykkyys ja kurinalaisuus ovat miehelle etuja työelämässä ja yhteiskunnallisissa kysymyksissä, mutta ehdottomasti haittoja parinvalinnassa. Jos joku väittää toisin, kysyköön lähimmältä nörttipojalta. Nörttitytölle luonnollisestikaan älykkyydestä ei ole minkäänlaista haittaa, sillä omassa viiteryhmässään hänellä on aina naisen markkinat.
Aasialaismies jää siis ilman, eikä voi edes valittaa:
Pahaksi onnekseen aasialaiset miehet eivät voi pelata rasismikortilla. Heitä ei ole historian saatossa vainottu eikä joukkotuhottu eikä pidetty orjina, ja Japanin miehitysvalta on ikävästi yhä edelleen tuoreessa muistissa. Koska he ovat menestyvä mallivähemmistö, he eivät voi syyttää enemmistöä syrjinnästä - ja jos aasialaisen miehen viha ja katkeruus eurooppalaista miestä kohtaan siitä, että he vievät heidän naisensa hyväksyttäisiin, se johtaisi väistämättä myös siihen, että eurooppalainen mies saisi nuivia afroa aivan samalla tavalla.
Jos siis suomalaista AaTeeäMmää jurppii, niin aina voi lohduttautua sillä että aasialaistoverilla menee vielä huonommin.