ilmastomaajoukkue.fi:

Suomen päästöt ovat tällä hetkellä henkeä kohden kaksinkertaiset Ruotsiin verrattuna. Ruotsi vähentää päästöjä 40 % vuoteen 2020 mennessä. Suomen ilmastostrategiassa ei puolestaan edes ole vastaavaa lukua! Huh huh ja hohhoijaa. Me emme kertakaikkiaan usko, että kaikki suomalaiset ajattelevat näin.

Me uskomme, että kansa haluaa tuulivoimaa! Me uskomme, että tuulivoima on tehokas tapa vaikuttaa ilmastonmuutokseen! Me uskomme, että suomalaiset haluavat vaikuttaa ilmastonmuutokseen enemmän kuin poliittiset päättäjät kuvittelevat meidän haluavan!

Ruotsin päästövähennystä helpottaa päätös pitää nykyiset ydinvoimalat käytössä ja nykyisten ydinvoimaloiden tuotantokapasiteetin kasvattaminen.

Tuulivoimaa voidaan Suomessa toki lisätä, mutta täytyy muistaa että silloin täytyy rakentaa saman verran kapasiteettiä säätövoimaksi, ettei valot sammu kun tulee tyyntä. Tämä tarkoittaa käytännössä fossiilisilla polttoiaineilla, turpeella tai vesivoimalla tuotettua sähköä. Koska ilmasto ei tykkää fossiilisten tai turpeen poltosta, tarkoittaa tämä sitä, että Porkkanamafia haluaa tuhota viimeisestkin luonnonvaraiset kosket ja niiden jalokalakannat vesivoiman lisärakentamisella.