Kolmen viikon kesäloma on ohi, ja nyt on jo viikko taas oltu töissä. Syksyllä on vielä viikko jäljellä ja silloin on tarkoitus mennä Leville Lapin syksyä ihmettelemään.

Lomalla tuli tietysti oltua E-Pohjanmaalla, mutta siirtymisen sinne suoritimme Itä-Suomen kautta, koska se osa Suomesta on mulle ja Virvelle jäänyt aina hieman vieraammaksi. Reittimme oli Espoo - Kouvola - Lappeenranta - Imatra - Punkaharju - Savonlinna (yöpyminen) - Joensuu - Koli - Nurmes - Kuopio (yöpyminen) - Viitasaari - Kauhava. Matkaan käytettiin siis kolme päivää, että ehdittiin katsella vähän muutakin kun maisemia auton ikkunasta. Voi olla, että laitan joskus lomakuvia ja tarkemman matkakertomuksen nettiin, jos ehdin ja viitsin.

Itä-Suomen reissun jälkeen hengailtiin Kauhavalla pari päivää, ja mentiin sitten Virven vanhempien suoramyyntitilalle Kuortaneelle mansikoita poimimaan. Mukavaa vaihtelua meikäläisen toimistotyölle.

Kotiin palattiin sitten viikon 28 alkupuolella toteamaan, että parvekkeella ei automaaginen kastelujärjestelmä ollutkaan toiminut kaikkien kasvien osalta ihan täydellisesti. No, niin käy joskus.

Lisäys 22.08.2007
Itä-Suomen kierroksen reittikartta


Näytä suurempi kartta