Jippii! - Motor Company (tai jotain) on kyllä niin hieno yritys että siinä on oksat pois ja pala larvaa. Se on firma joka pitää aina lupaukset ja pysyy hyvin aikatauluissa. Tilaa Jippii!ltä verkko, niin ei tarvitse kauaa odotella kun on internet-yhteys "up and running". Eiköhän nyt kipaista kaikki tilaamaan itsellemme vaikka aiemmin mainitsemani Jippii!n kotikiinteä, niin autetaan omalta osaltamme hieman tuota iki-ihanaa IT-firmaa sen talousvaikeuksissa.

Tai sitten ei.

Kivikossa alkoi elokuun lopussa palamaan vihreä valo verkkokortissa, mutta seuraavaa vaihetta, eli itse nettiin pääsemistä ei vaan ole kuulunut. Eli itse fyysinen verkko on muuten valmis, mutta ilmeisesti ainakin DHCP puuttuu. No, eihän tässä ole nyt mennyt kun taas reilu kuukausi niin että mitään edistymistä asiassa ei ole tapahtunut.

Pistää vaan miettimään, että mitenkä kyseisellä firmalla on varaa möhliä noin paljon tuossa HOASin verkkojen rakentamisessa. Ei varmaankaan lupaa kovin hyvää tulevaisuutta Nyppii!lle, jos yritys onnistuu antamaan näin huonon kuvan itsestään suurelle osaa pääkaupunkiseudun opiskelijoista. Ei ainakaan itseäni kiinnostaisi pätkän vertaa mennä Nyppii!lle töihin. Onneksi pääsen pian muuttamaan Pohjois-Haagaan, jossa Nyppii! on jollain ihme konstilla onnistunut saamaan jo verkon valmiiksi ja jopa toimimaan. Eli pääsen vihdoinkin Jippii!n asiakkaaksi! :-)

Muuttamisesta tulikin mieleeni yksi toinen asia. Tein eilen pientä inventaariota kamoistani ja ihmettelin miten paljon voi yksi ihminen ehtiä keräämään niin paljon romua kahdessa vuodessa. Onneksi tuli tämä kämpän vaihtaminen eteen, niin saan hyvän syyn käydä kamat läpi ja heittää menemään säälimättä kaikki sellainen jota koskaan en ole käyttänyt, enkä koskaan aio käyttääkään. Mikähän ihme siinäkin on, että vaikka tietää, että jotain tavaraa ei koskaan tule tarvitsemaan, niin silti se tulee jemmattua johonkin kaapin perälle ihan vain sen vuoksi, että jos joskus sille jotain käyttöä keksisi. Toisaalta, jos jotain tavaraa on säilyttänyt ihan turhaan vaikkapa viisi vuotta, niin aivan varmasti käy niin, että sitä tarvitsisi heti sen jälkeen kun sen on heittänyt pois.

Seuraavan kerran palaan tälle palstalle, kun talvi on taas yllättänyt Helsinkiläiset autoilijat. Sitä ennen toivotan oikein valoisaa ja vähäsateista syksyä kaikille. Muistakaa vaihtaa talvirenkaat ajoissa.