Aina se on yhtä hankalaa keksiä mitä antaisi joululahjaksi, mutta tässä nyt yksi lahjaidea, jota olen itsekin hyödyntänyt. Anna lahjaksi persoonallinen paita! Ainakin Spreadshirtin nettisivuilla voi suunnitella paitaan melkeinpä minkälaiset painatukset tahansa.

Istahdettiin eilen koneen ääreen ja suunniteltiin itsellemme ja pojalle paidat. Eipä siinä mennyt kun suunnilleen tunti kun kolme paitaa oli suunniteltu ja tilattu. Nopeaminkin selviäisi, jos olisi etukäteen tiennyt mitä haluaa. :-)

Pohjalaisille ja pohjalaismielisille paitaan sopivia "paukahroksia" voi löytyä vaikkapa tuolta meikäläisen murresanakirjasta.

LISÄYS 13.12.2007
Ai niin, voisi toki vähän kertoa, että mitkä on nyt fiilikset kun Spreadshirtistä tilatut paidat tuli kotiin. Fiilikset on ihan hyvä! Kangas tuntuu tosi laadukkaalta. Pesuohjeena 30 °C on ilmeisesti painatusten takia. Kokoja valitessa kannattaa näköjään valita sieltä oman kokonsa yläkantista. Eli jos paitasi ovat yleensä M tai L kokoa, niin näköjään kannattaa tilata ennemmin L. Yksi tilaamistamme paidoista nimittäin oli sitten loppujen lopuksi liian pieni. No, siinä on sitten yllätyslahja jollekin tutulle. :-) Jokaisesta paidasta löytyy kyllä myös sentteinä ilmoitetut mitat, joten ne kannattaa tarkistaa ja vaikka verrata johonkin omaan paitaansa, jos ei ole ihan varma kokomerkinnöistä.