Mun mielestä ne oikeasti hädänalaiset on siellä sotatoimialueella ja niiden välittömässä läheisyydessä. Ei voida lähteä siitä, että kaikilla olisi oikeus tulla Eurooppaan. Siitä ei seuraa muuta kuin eurooppalaisten yhteiskuntien romahtaminen. Mutta kyllä Eurooppa nyt saa sitä mitä on tilannut. Arabikevättä kauheasti tuettiin ja Libyassa jopa sotatoimilla syrjäytettiin Gaddafin hallinto. Ei muistettu, että näillä alueilla yhteiskuntajärjestys on aina pidetty ankaralla kädellä. Demokratia ei siellä päin maailmaa vaan toimi. Ainakaan vielä. Syyriassakin amerikkalaiset tuki kapinallisia ja saivat siitä palkkioksi ISIS-järjestön, joka tappaa myös muslimeja, jos ovat väärällä tavalla muslimeja.
 Kyllähän Suomessa toki tilaa olisi uusille tulijoille. Etenkin maakunnissa. Mutta kotouttamispolitiikka pitäisi muuttaa täysin. Tulijoiden oman kielen ja uskonnon opettaminen kouluissa tulee lopettaa ja kaiken maailman kulttuuritulkeille heti potkut. Maassa maan tavalla tai maasta pois.
 Tavallaan joku vastaanottokeskus Kauhavallakin voisi tehdä ihan hyvää. Yllättävän paljon on Etelä-Pohjanmaalla sellaisia rasisteja jotka eivät ole muslimia nähneet kuin TV:ssä. Jossain toisessa postauksessa sanoinkin, että VOK antaisi Kauhavalaisille näytön paikan - jos ei Kauhavalla tulija opi maan tavoille, niin sitten ei missään. Kauhavalaiset voisivat onnistua siinä, missä kaikki muut ovat tähän asti epäonnistuneet.

 Sen verran haluan vielä omaa kirjoitteluani yleisemminkin tarkentaa, että en halua syyllistää tulijoita, oli heidän motiivinsa mikä tahansa. Mua risoo nämä meidän omat päättäjämme ja media, jotka ovat heti huutamassa rasismia, jos joku kehtaa epäillä, että 40 000 turvapaikanhakijaa lyhyessä ajassa saattaisi olla jotain muutakin kuin ihanaa monikulttuurista unelmaa, etenkin kun omillekaan ei ole enää rahaa jakaa. Sen sijaan voisivat ihan rehellisesti sanoa, että riski Ruotsin tielle joutumisesta on olemassa, mutta oikeilla toimilla se ehkä voidaan vielä välttää ja SILTI auttaa hädänalaisia. Pitäisi puhua asioista niin kuin ne on. Suomalainen ymmärtää sellaista puhetta paljon paremmin kuin mitään unelmahöttöä