Kevät on taas hyvässä vauhdissa. Sen tietää siitä, että jokakeväiset kesäaika- ja koirankakkakeskustelut ovat velloneet valtoimenaan keskustelufoorumeilla. Näiden jälkeen aletaan puhumaan katupölystä, katujen siivoamisesta ja kaupunkien ilmanlaadusta. Kun pöly on laskeutunut ja tulee ensimmäiset lämpimät ilmat, aletaan puhua pukeutumisesta ja sen puutteesta. Taas kerran paheksutaan ylipainoisia ihmisiä, jotka kehtaavat näyttää vatsamakkaransa, haukutaan sukkia sandaaleissa käyttävät ihmiset ja ilman paitaa terasseilla istuvat miehet.

Juhannuksen lähestyessä vertaillaan juhannus- ja kesälomasuunnitelmia, sekä ihmetellään hyttysten suurta määrää, tai niiden puuttumista. Kesälomakaudella keskustelupalstoilla moititaan kesämökille pesiytyviä vieraita ja puhutaan liikenteestä. Toisaalta, keskusteluopalstoilla puhutaan aina liikenteesta, mikä on ihan ymmärrettävää maassa, jossa suurin osa autoilijoista on mielestään keskimääräistä parempia kuljettajia.

Lomakaudella keskustelupalstoilla onkin hieman hiljaisempaa, koska ihmiset eivät ole työpaikoillaan osallistumassa nettikeskusteluihin. Lomien jälkeen onkin jo aika alkaa odottamaan syksyä ja talven yllättämistä.

Aurinkoista kevättä ja henkeviä keskusteluja!