Digikanavapaikalla kahdeksan näkyi ennen YLE24, jossa tuli pääsääntöisesti uutislähetyksiä, ajankohtaisohjelmaa ja suurten urheilukisojen aikaan urheilua. Iltaisin kanavalta tapaisi tulla eri maakuntien uutislähetyksiä. YLE päätti kuitenkin suuressa viisaudessaan, että TV:stä ei vieläkään tule tarpeeksi hömppää, joten kanava pistetiin uusiksi, ja maakuntien uutislähteysten tilalle saatiin mm. ohjelma nimeltä Mielensäästäjä, jossa voi seurata vaikka muurahaispesän kuhinaa tai piisamin uintiretkeä. Muurahaispesästä tai piisamista siis näytetään vaan aina se sama 15 sekunnin pätkä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

Voi helvetti sentään! Tästäkö me maksetaan yli 200 € vuodessa? Jos Extralla ei kerran ole iltaisin mitään nuorsiomusiikkiohjelmalähetystäkään, niin miksei lähetetä vaikka niitä maakuntien uutisia, joita kanavapaikalla ennenkin lähetettiin, eikä mitään idioottimaista mielensäästäjää. Mukavahan se on välillä katsoa mitä muihin maakuntiin kuuluu. Jos kerran lähettimet pidetään päällä, niin miten se tulisi YLElle sen kalliimmaksi lähettää oman tuotannon uutis- ja ajankohtaisohjlemaa tuon tyhjäkäyntiohjelman sijaan? Aivan käsittämätöntä toimintaa veronmaksajien rahoilla. Haloo Jungner! Mitä sä teet!?

LISÄYS 28.11.2007:
Loppu tuli sitten tällekin viritelmälle. Samalla Junger myöntää YLE:n epäonnistuneen digisiirtymässä. Ohhoh! Ihanko tosi!?