Obamasta tuli sitten Yhdysvaltojen uusi ykkösmies. Kovasti on kaverilla työsarkaa edessä. Hänen pitäisi ratkaista finanssikriisi ja ulkomailla toivotaan miehen tuovan rauhan niin lähi-itään kun muillekin konfliktialueille. Suomessa luonnollisesti toivotaan Obaman olevan kiinnostunut Pohjois-Euroopasta ja erityisesti Suomesta. Halonenkin varmaan toivoo saavansa kutsun valkoiseen taloon.

Sivukorvalla kuunneltuna (IRL) joitakin täällä Suomessakin tuntuu kuitenkin kovasti hämmästyttävän kun Amerikan presidentti on musta. Samaten kummastusta on herättänyt formulojen maailmanmestaruuden meneminen "neekerille". (vaikkei hän neekeri olekaan)

Kyllähän minäkin olen monikulttuurisuuideologiasta kirjoitellut kriittiseen sävyyn, mutta ei minua silti häiritse Obaman tai Hamiltonin naaman väri. Mitä sillä on väliä? Ei se formula sen lujempaa tai hiljempaa mene oli kypärän sisällä sitten vaikka minkä värinen pärstä. Obama toki saattoi saada "sympatiapisteitä" värinsä vuoksi, mutta kyllä tuollainen rakettimainen nousu tuntemattomuudesta yhdysvaltain presidentiksi osoittaa, ettei se ihan turha jätkä ole. Sitä paitsi: kansa on puhunut. joten pulinat pois.